Kwekerij Peter Adriaenssens

Reeds in 1895 startten we met het telen van Azalea Indica, intussen hebben we ons sortiment uitgebreid en kweken we ook diverse andere producten zoals Juniperus stricta, Helleborus, Garvinea, Lavendel.  Wij zijn dan ook fier te mogen zeggen dat familie Adriaenssens dit jaar zijn 125ste verjaardag viert! 

Naast het telen van kwaliteitsproducten, zijn wij ook bezig met milieu, en zijn daarom lid bij VMS, Vlaams Milieu Plan Sierteelt, en behaalden wij een MPS A+ certificaat.

Ook duurzaamheid, traceerbaarheid, veiligheid en het welzijn van onze medewerkers zijn voor ons zeer belangrijk, daarom haalden we het GLOBAL G.A.P certificaat en het GRASP certificaat. Om een sterke verkoop voor onze klanten te genereren, werken wij vaak met meerwaarde: leuke en originele potten, tassen, stekers, enz… voor elk thema, voor elk seizoen.

Meer weten?

Bekijk ons aanbod op onze webshop.

Heb je specifieke vragen over verpakkingen, planten soorten, levertermijnen e.d. of wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Stuur ons gerust een mailtje op info@adriaenssens.com

Beurzen 2020

image002-1

Certificaten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.